10:30 | kuchařská show – Šárka Havlíčková "plzeň 2015" a Martin Kotek restaurace "U Salzmannů" |
11:15 | kuchařská show - Ladislav Dospíšil - restaurace Kalikovský Mlýn |
12:00 | kuchařská show - Zdeňek Pohlreich |
13:00 | kuchařská show - Mgr. Miroslav Brabec (starosta UMO1) |
13:30 | kuchařská show - Michal Sidorjak - Zeke Sushi Bar |
14:15 | sládek roku 2010 - Oldřich Záruba - přednáška o tradičním vaření piva - pivovar Chotěboř |
14:40 | barmanská show Martin Vogetanz (Barman roku 2009) |
15:00 | kuchařská show Petr Cuřín - Sunlight restaurant - angelo hotel Plzeň |
16:00 | kuchařská show - Zdeňek Pohlreich |
17:00 | kuchařská show - Dušan Votava - restaurace "Ve Skále" a Pavel Čečil Restaurace Stará sladovna |
18:00 | koncert skupiny Mrakoplaš - Praha |
19:00 | oldies diskoteka Luďka Jaroše |
20:00 | koncert skupiny Different D.I.S.C.O - Plzeň |
21:00 | konec |
10:30 | kuchařská show Tomáš Popp - Anděl vegetarian restaurant |
11:15 | kuchařská show - Martin Havlík - PI.JEZ.PI |
12:00 | kuchařská show - Robert Zatloukal - vítěz soutěže TV Prima "Na nože" |
13:00 | kuchařská show - Miroslav Brouček - Restaurante Bar de Tapas El Cid |
13:45 | kuchařská show - Luboš Loose - restaurace Na Spilce |
14:30 | kuchařská show - Ivan Vodochodský |
15:30 | barmanská show Martin Vogetanz (Barman roku 2009) |
15:45 | kuchařská show - Siniša Laketić - restaurant Rango |
16:30 | koncert Jaroslava Uhlíře |
17:30 | vyhlášení restaurace a pivovaru roku 2011 cenu předává p. Strobach (starosta UMO3) |
18:00 | slavnostní ukončení |
Festivalem Vás bude doprovázet moderátor Petr Vejvoda alias Vejvoďák z radia Kiss Proton.
*změna programu vyhrazena1957
Vzdělání
SOU kuchařské, Praha
Hotelová škola, Praha
Institute of Business Studies, Praha
od června 2008 – ristorante Divinis
od května 2007 hotely Imperial a Metropol, šéfkuchař
2004–2007 hotel Prague Marriott, šéfkuchař a odpovědný vedoucí pro restaurace Marriott a Renaissance
2002–2004 hotel Renaissance Praha, šéfkuchař
1998–2002 hotel Radisson SAS Praha, šéfkuchař
1996–1998 hotel Villa Voyta Praha, šéfkuchař
1993–1996 hotel Renaissance Praha, sous-chef
1991–1993 restaurace La Guillotine, Adelaide, Austrálie, šéfkuchař
1990–1991 restaurace Het Schellinkje, Meppel, Nizozemí, šéfkuchař
1975–1989 různé hotely a restaurace, Praha
2000 vítěz President’s Award, Hong-Kong, Radisson SAS
2001 vítěz President’s Award, Cancún
Cukrářský kurz na Regency College of T.A.F.E., Austrálie
Řeznický a pekařský kurz Gastronom school garden, Drážďany, Německo
Kurs čínské a thajské kuchyně DHP Culture, Šanghaj, Čína
LOTS training na Management School od Radisson SAS, Göteborg, Švédsko
2002 Foundation of Leadership, Antem Marriott hotel, Mallorca
2003 kurz Creating Marriott Leadership Culture, Renaissance hotel Praha
Mezinárodně certifikovaný školitel HACCP
1963
VzděláníVyučený kuchař, absolvent hotelové školy.
Info
Uznávaný odborník v oblasti gastronomie.
Populární kuchař, herec, moderátor.
Pro klienty pořádá kurzy vaření, gastronomické zájezdy a kuchařské exhibice.
Ukáže nejčastější chyby v případě jednoduchých jídel a názorně předvede správný postup, AKTIVNĚ SE ÚČASTNÍ VYBRANÍ NÁVŠTĚVNÍCI.
1973
VzděláníSOU Jeseník- kuchař, číšník
Praxe
Hotel Grand, Šumperk (2 roky)
Restaurace Portofino, SRN (5let)
Hotel Mirattel, SRN (5 let)- pozice zástupce šéfkuchaře
Restaurace Ambiente Pasta Fresca, Praha (7 let) - pozice zástupce šéfkuchaře
3.místo na kuchařské olympiádě v německém
Elfurtu s Nowaco týmem
Vítěz pořadu ,, NA NOŽE,, Zdeňka Pohlreicha
Kurzy v kuchařské škole AMBIENTE
Kuchařská stáž v italském CESANATICU
Kurzy v gastrostudio NOWACO
Kuchařské kurzy v PRAŽSKÉM KULINÁŘSKÉM INSTITUTU
1957
VzděláníStřední odborné Plzeň
Praxe
Slovanská Beseda zástupce šéfkuchaře
šéfkuchař v restauraci Na Spilce
v roce 1998 šéfkuchař oceněné Restaurace roku
šéfkuchař restaurace oceněné Chef d´chef
kuchař specialista Karlovy Vary 1987
thajská kuchyně 1999 - certifikát
indická kuchyně 1999 - certifikát
1977
VzděláníSOU v Brániku, Praha
Vysoká hotelová škola v Praze 8, Praha - studuji
Restaurante, Bar de Tapas el Cid – šéfkuchař a vedoucí restaurace
různé restaurace např. Gargoyle´s, Planet Hollywood, Alexander´s,
Privilege, Shell Beach – kuchař, šéfkuchař – Praha, Sydney
stáže v zahraničí – Francie, Španělsko, Thajsko, Indie, Austrálie ...
1978
VzděláníSOÚ Komenského, Písek (obor: Kuchař)
Praxe
2002 - 2004 Hofbraustuberl, Garmisch - Partenkirchen, Německo, šéfkuchař
2005 - 2007 Hotel Renaissance, Praha, kuchař - demi-chef
2007 - 2008 Gordon Ramsay - restaurace Maze, Praha, Chef de partie
2008 - 2011 Aquapalace Hotel, Praha, Executive Chef - Sous chef
2011 - angelo Hotel Pilsen
1971
VzděláníHotelová škola Banja Luka, Jugoslávie
Praxe
Kuchař Villa Alhambra Malý Lošinj, Chorvatsko
Ristorante Italia, Německo
Hotel Valdaliso, Rovinj, Chorvatsko
Ristorante Kogo, Praha
Restaurant Rango, Plzeň, šéfkuchař
1979
VzděláníISŠG, sady 5. května Plzeň
Praxe
Hotel Roudná ***, středomořská kuchyně pod vedením jugoslávských šéfkuchařů, zpracování celých kusů telecího a zvěře, ryb, mořských plodů,
Kaiserhof ****, Műllheim, Německo
Restaurace Český dvůr, Starý Plzenec, česká kuchyně samostatný kuchař
Hotel Hájek***, Šťáhlavice, catering, samostatný kuchař, poslední rok zástupce šéfkuchaře
Janák Bros, spol. s r. o. , provoz restaurací a catering Plzeň, kuchař předák, Potrefená Husa
Janák Bros, spol. s r. o., provoz restaurací, kaváren a catering,
Sky Bar Café, výroba domácích dortů, studená kuchyně, snack, sushi,
Janák Bros, spol. s r. o., šéfkuchař Restaurace Bohemia a Sky Bar Café
současnost - Janák Bros, spol. s r. o., executive chef / catering, provoz Měšťanská beseda, Plzeň
1983
Vzdělání
SOU Jeřabinova, Rokycany obor kuchař
SOU Jeřabinova, Rokycany -nástavbové studium (Podnikání v oborech obchodu a služeb)
Pizzerie Solní -kuchař
restaurace Boulevard Smetanka -kuchař
CVJ -kuchař
restaurace U Dipoldů -kuchař
Zeke sushi bar - kuchař
- filet ze pstruha lososovitého na čerstvých bylinkách s čerstvým listovým špenátem a piniovými oříšky
www.kalikovskymlyn.cz1977
Vzdělán1998- Hotelová škola v Plzni
PraxeRestaurace v plzeňském kraji a v horských hotelích na Šumavě
1971
VzděláníSOU kuchař
Praxe1960
VzděláníSOU kuchař, kuchař specialista
Praxe
Interhotely Karlovy Vary-12 let
Hotel Koliba Mar. Lázně-3roky
Hotel Neualbenreuth-5let
Hotel Belveder Mar. Lázně-5let
Restaurace Stará sladovna-3roky
1978
Vzdělání
Vyučen v oboru kuchař – Plzeň
Nástavbové studium v oboru kuchař - Plzeň
Gastrokonzultant
Konzultant pro lokální a regionálních potraviny, biopotraviny
Koordinátor Plzeňských farmářských trhů
Koordinátor Biodožínek v Plzni a kurzů vaření z biopotravin
Více než 15 let praxe v sektoru vegetariánské gastronomie
Externí redaktor časopisu Gastro Plus
Profesionální školení
Aktivní člen Asociace kuchařů a cukrářů
Klasická francouzská gastronomie
Moderní prezentace bufetu
Příprava tradičních japonských pokrmů
Prodej ze dvora, Biosummit, Bioakademie
1982
Vzdělání
vyučen v oboru
10 let v plzeňských restauracích
2010 - 2011 šéfkuchař v restauraci u Salzamannů