LEGENDÁRNÍ RESTAURACE LOKÁLNÍ A ZÁŽITKOVÉ RESTAURACE

LEGENDÁRNÍ RESTAURACE

Café Imperial a Valoria Restaurant

www.cafeimperial.cz Na Poříčí 15, Praha 1

Šéfkuchař: Zdeněk Pohlreich - Cafe Imperial

Šéfkuchař: Petr Kašparovský - Valoria Restaurant

menu

  • Grilovaná chobotnice, řasa wakame, wasabi majonéza, nashi hruška, koriandr
  • Halibut, lanýžová omáčka, grilovaný celer, topinambur, hřiby
  • Thai Surf & Turf, tygří krevety, chashu pečený bůček, kimchi majonéza, ponzu, pan choi, arašídy, koriandr
Café Imperial a Valoria Restaurant

Český Národní tým kuchařů a cukrářů

www.narodnitymkucharu.cz

Kapitán týmu: Patrik Bečvář

Vaříme s regionální potravinou Libereckého kraje.

menu

  • Králičí hřbet, bramborové noky, kadeřávek, horčičné semínko, fermentovaná ředkvička, hořčičný demi glace

  • Presovaný vepřový bok, bramborové rösti s majoránkou, konfitované zelí, pečená paprika, česnekové pyré, smažená cibule

  • Telecí hřbet, lanýžová nádivka, celerovo-mrkvové pyré, marinovaný celer, telecí jus

Český Národní tým kuchařů a cukrářů

U Sapíků Restaurant

www.klokocna.cz Klokočná 8, Klokočná

Šéfkuchař: Pavel Sapík

menu

  • Lososový Gravlax s chřestem a citrónovým curdem
  • Telecí se smržovým sosem, těstovinou a zeleným chřestem
  • Tartaletka s chřestem, jahodami a estragonovým krémem
  • Kančí pršut s okurkami cornichons, cibulkami a domácím chlebem
U Sapíků Restaurant

Marcel Ihnačák Restaurant

www.hotel-tanzberg.cz Husova 8/331, Mikulov

Šéfkuchař: Marcel Ihnačák

menu

  • Roastbeef s nakládanými žampióny a patisony, s křenovým cream fresh a výhonky růžového zelí 
  • Žabí stehýnka balená v panchette, bylinkový olej, s květákovým pyré, bylinkový olej a potoční řeřichou 
  • Petrželový crém caramel s nakládanými borůvkami, šťovík
Marcel Ihnačák Restaurant

LOKÁLNÍ A ZÁŽITKOVÉ RESTAURACE

Q Burger Bar

menu

  • Czech Burger - křenová smetanová omáčka, nakládané okurky, trhané vepřové maso a beraní rohy.
  • Briam Burger - limetkové aioli, polníček, hovězí maso, Briam /pečená řecká zelenina/ a Feta.
  • Sambal Burger - majonéza se Sambal Goreng /indonéská chilli pasta/, nakládané jalapeno, hovězí maso a grilovaná slanina.
Q Burger Bar

Bistro SAPA

menu

  • POKE BOWL SAPA - Oblíbená poke bowl s originální SAPA omáčkou.
  • KREVETY ŠPÍZY SAPA - Lahodné jídlo, které se skládá z krevet marinovaných v asijském koření, navlečených na bambusové tyčky podávané s originální SAPA omáčkou.
  • KUŘECÍ ŠPÍZY SAPA - Kuřecí špízy sapa jsou oblíbeným jídlem, které se skládá z kuřecího masa, nakrájeného na kousky a navlečeného na bambusové tyčky. Kuřecí maso je marinováno ve speciální kořeněné směsi a sojové omáčce, což mu dodává pikantní chuť a aromatickou vůni.
  • SUSHI SET SAPA - Festivalový Sushi set SAPA se skládá z různých druhů sushi, jako jsou nigiri, maki a sashimi.
  • SPRING/SUMMER ROLLS SAPA - Lehké a osvěžující vietnamské závitky, které jsou vyrobeny z rýžového papíru a naplněné těmi nejlahodnějšími ingrediencemi dle tradiční receptury.
  • KREVETY TEMPURA - Krevety tempura je oblíbený asijský pokrm, které se skládá z krevet, obalených v lehkém těstíčku a smažených v oleji a podávaných se speciální omáčkou SAPA.
Bistro SAPA

Los CAPOLITOS

menu

  • Taco de Cochinita Pibil - kukuřičná tortilla, trhané yucatánské vepřové, které je plné chuti po citrusech a achiote pastě, v kombinaci s lehce kyselou nakládanou cibulkou, čerstvým koriandrem a salsou dotváří jeden z nejlepších pokrmů, který kdy v Mexiku vznikl.
  • Burrito - s trhaným šťavnatým dlouze pečeným hovězím masem, dva druhy fazolí, čerstvé Pico de gallo, koriandr a salsa dle vaší chuti.
  • Quesadilla s trhaným kuřecím, zapečená se směsí sýrů; servírováno se salsou dle vaší chuti. Doporučujeme přidat i Guacamole z čerstvých avokád.
  • Churros - Vynikající dezert ze smaženého odpalovaného těsta, obalený ve skořici a cukru s karamelem.
Los CAPOLITOS

S Ukrajinou v srdci

Charitativní projekt na podporu ukrajiny

Šéfkuchaři: Marinka a Jirinka 

Jídlo spojuje, ale také pomáhá. Ochutnej autentickou ukrajinskou gastronomii a přispěj tím na dobrou věc!

menu

  • Boršč - nejoblíbenější ukrajinské jídlo založené na vydatném masovém vývaru s řepou, zelím a bramborami s přídavkem rozmačkaného sádla a česneku. Zdobené zakysanou smetanou, zelení a křupavým greenkamm pro plnou chuť. Harmonie chuti a vůně vás příjemně potěší svým prolínáním a splynutím v jeden celek a příjemnou dochutí s mírou uspokojení a sytosti. 
  • Nalisniky - jemné a velmi tenké palačinky na mléce ve formě tajemného sáčku plněného bramborami a masem. Zakysaná smetana, kečup a hořčice jsou volitelně přidány pro odhalení plnosti harmonické chuti.
  • Vareničky - jsou symbolem ukrajinské národní kuchyně. Jedná se o pokrm v podobě vařeného čerstvého těsta a háčku z dušeného zelí a brambor. Chutně zdobené dokřupava opečenou slaninou a cibulkou
  • Holúbci - to je mleté ​​maso s vařenou rýží zabalené v zelných listech, v kombinaci s podporou a zakysanou smetanou vás potěší bohatostí chutí a plností ukrajinské pohostinnosti...
  • Sladké bramborové kuličky - jsou oblíbeným dortem každého z dětství, jehož základem jsou sušenky, máslo, banán a pomeranč v kokosové skořápce. Tento originální a lahodný dezert bez pečení osloví dospělé i děti.
S Ukrajinou v srdci

Extrémní Catering

www.extremnicatering.cz

Šéfkuchař: Filip Töpfer

menu

  • Mořský citron na salátu z fialových brambor, černých fazolí a fermentovaných listů kaktusu
  • Koule z mletého bizoního masa na bramborech pečených v seně a salátu z lučních bylin
  • Smažená taštička s trhaným masem zebry s kari-jogurtovou omáčkou
  • Krokodýlí ceviche se sabal salátem
  • Kousky holubího masa restované na skořicovém másle v polévce z dýně pečené na žhavých kamenech
Extrémní Catering

Oysterman

menu

  • ÚSTŘICE RESERVE SPECIALES Č.3
  • ÚSTŘICE RESERVE SPECIALES Č.3
  • GRATINOVANÉ USTŘICE Č.1. (Cantal, bílé víno, šalotky)
  • SLÁVKY " BRASUCADE" (Paprika, cibule , bílé víno, Espelette pepř..)
  • BISQUE DE HOMARD kruton + omačka rouille z Sète + Sýr Cantal
Oysterman

Meat Art

menu

  • Brisket s pečeným bramborem a naší salsou a marinovanou cibulkou
  • Asijská trhaná vepřová plec v briošce
  • Kuskus s uzeným lososem a grilovanou zeleninou
  • Pečené brambory na ohni se salsou
Meat Art
loading