Seznam restaurací i jejich festivalového menu budeme postupně aktualizovat. Ale už teď je jasné, že bude co degustovat :-)

Q Burger Bar

menu

  • Thai Chilli Burger - majonéza s Nam prik pao /thajská chilli pasta s krevetami/, hovězí maso , pražený kokos se slaninovým prachem a koriandr
  • Red Bacon Jam Burger - Q majonéza, polníček, hovězí maso, malinový bacon jam/slaninová "marmeláda" s malinami/, máta a ricotta
  • Charleston Burger - Q majonéza, nakládaná okurka, trhané vepřové maso, medovo hořčičná omáčka a zelný salát v jihokarolínském stylu
Q Burger Bar

Restaurant ADRIA

menu

Rybí polévka z mořských plodů

Grilovaná chobotnice s batátovým pyré a restovanou zeleninou

Grilovaný Jehněčí hřebínek podávaný s listovým špenátem s ricott

Opečené krevety s petrželovou majonézou ochucenou lanýžovým olejem

Restaurant ADRIA

Bistro Široká

menu

Chleba Dok + fermentované uzené máslo + bylinková sůl

Lososové pastrami, křupavý brambor jako příloha

Vepřové pastrami + tuňáková omáčka, křupavý brambor jako příloha

Gril sýr + fermentovaná zelenina + meruňky, křupavý brambor jako příloha

Bao Bun - japonské pařené knedlíčky s trhaným bůčkem

Bistro Široká

Petra Vindyšová

menu

  • krevety chilli&lime s chimichurri
  • roastbeef steak v domácí briošce s nakládanou zeleninou a salsou
  • Mexický slider v domácí bulce z hovězího krku s cheddarem, pico de gallo salsou, majonézou z konfitovaného česneku a nakládanou cibulkou - cebola morada
Petra Vindyšová

Los CAPOLITOS

menu

  • Taco de Cochinita Pibil - kukuřičná tortilla, trhané yucatánské vepřové, které je plné chuti po citrusech a achiote pastě, v kombinaci s lehce kyselou nakládanou cibulkou, čerstvým koriandrem a salsou dotváří jeden z nejlepších pokrmů, který kdy v Mexiku vznikl.
  • Quesadilla s trhaným hovězím / trhaným vegan Jackfruitem - šťavnaté dlouze pečené hovězí maso nebo marinovaný Jackfruit zapečený se směsí sýrů, servírováno se salsou dle vaší chuti. 
  • Burrito - s trhaným hovězím / trhaným vegan Jackfruitem - dva druhy fazolí, šťavnaté dlouze pečené hovězí maso nebo marinovaný Jackfruit, čerstvé Pico de gallo, koriandr a salsa dle vaší chuti.
  • Chili con carne - Pokrm texaského původu, jehož základem je čerstvě mleté hovězí maso, které se dlouze dusí se směsí zeleniny – fazole, chilli papričky a kukuřice. Servírováno dle chuti s čerstvým koriandrem, jalapeños papričkami, nakládanou cibulkou a kukuřičnými nachos.
Los CAPOLITOS

Meat Art

menu

  • Asijské trhané vepřové v briošce, čerstvá karotka, okurka a koriandr.
  • Hovězí roastbeef s pečenými bramborami a chimichuri salsou.
  • Pečené brambory na ohni s girlovanou sezonní zeleninou a cream fresh.
  • Kuskusový salát s rukolou a uzeným lososem.
Meat Art

Bedna Masa a Pepperfield

menu

  • SUŠENÝ HOVĚZÍ ROŠTĚNEC v cukru a mořské soli
  • COMIX TARTAR z nízkého roštěnce
  • GRILOVANÁ FOCACCIA S FILÍROVANÝM HOVĚZÍM STEAKEM, pikantní zeleninou a zauzeným jalapeňos dipem
Bedna Masa a Pepperfield

Mutant Fast Food & Catering

menu

  • TACOS DE BÍRRIA - mexická specialita z regionu Jalisco, 12h marinované hovězí, pečené papriky Ancho, Guajillo a Poblano se spoustou koření následně pečené s masem dalších 12h, z výpeku se vytvoří consomé, maso se roztrhá a zapeče se sýrem do tortil, do consomé se následně namáčí tortily
  • LANZHOU - čínská kořeněná hovězí nudlovka, hovězí maso sous vide s rýžovým vínem, tenká čínská pšeničná nudle, ředkev, koriandr, cibulka, chilli olej
  • KACHNA S PÓRKEM
    • Kachní prso sous vide marinované v #lemonshiokoji sypané uzenou solí
    • Fermentovaná hrušková omáčka s badyánem a hřebíčkem
    • Pórek marinovaný v #shiokoji smahnutý na misomásle sypaný sušeným kimchi
  •  BACK TO THE ROOTS
    • Hovězí maso s hovězím garumem a jarní cibulkou (čas výroby 11 týdnů)
    • Nukazuke žlutá mrkev (8 týdnů)
    • Mrkvový laktoferment s koprem a česnekem (2 měsíce)
    • Pasta z černého česneku (3 týdny)
    • Kimchi sůl (25 dnů)
    • Vegan charcuterie - zauzená fialová a žlutá mrkev s povlakem plísně Aspergillus oryzae (8 dnů)
    • Vinegar scoby candy sypaná zázvorovým práškem - candy vyrobeno z houby z našeho octu z řapíkatého celeru (cca 1 rok)

Návrat ke kořenům z více důvodů - základ dishe je kořenová zelenina, garum se vyráběl za dob starého Říma, s plísněmi Aspergillus oryzae a laktofermenty lidstvo pracuje kolem 2000 let a s námi je laktoferment spojen od začátku bytí (Kysané zelí jsme nakládali s rodiči když jsem byl malý a Kimchi vyrábíme podle stejného, teď už více doladěného receptu téměř od začátku Mutanta, takže více než 6 let)

Mutant Fast Food & Catering

MOLINA chef on the Road

menu

  • Nejčerstvější ústřice na ledu
    • s citronem a omáčkou mignonette
    • s bloody mary a uzeným creme fraiche
    • na asijský způsob
  • Špíz z mořských plodů (krevety, sépie, chobotnice) na grilu
  • Krevetové knedlíčky na páře, s vietnamskou omáčkou.
MOLINA chef on the Road

MAD BBQ Bistro

menu

  • Al Pastor Tacos - marinovaná krkovice v domácí marinádě z čerstvého ananasu a směsi mexického koření a chilli podávaná v kukuřičné tortille s grilovaným ananasem
  • Carnitas Tacos - konfitované vepřové maso ve směsi sádla, kapky Coca Coly a pomerančů s mexickým oreganem a skořicí. Podávané v kukuřičné tortille s piklovanou cibulkou.
  • Vegan Plantain Tacos - grilované plátky banánu s fazolemi a piklovanou cibulkou podávané v kukuřičné tortille
  • Mad Bbq King Burrito - speciální Burrito plněné steakem z hovězího krku z českých chovů, osolené argentinskou solí a kampotským pepřem, chimichurri omáčka a sýr. To vše zabaleno v pšeničné tortille a americké slanině. Cholesterol řekl dej si ho a uvidíš mě.
  • Pálené ovoce - směs hrušek a blum karamelizovaných přírodním cukrem ve víně Malbec s Vanilkovou zmrzlinou.
  • Habanero Polévka - hezky zahřeje v zimě a v létě osvěží. Není v ní žádné maso takže je vhodná i pro Vegany. Habanero papričky se vaří společně s batáty, porkem a mrkví ve víně a pomerančích.
MAD BBQ Bistro

Yuzu Sushi Restaurant

menu

  • Hosomaki, nejoblíbenejší rolka, kde je pouze jen jedna surovina a kvalitní sushi rýže.
  • Salmon poke “rozlétané sushi” kvalitní sushi rýže, čerstvý losos, edamame, ošinko, červená řepa, ledový salát, rukola, homemade teriyaki omáčka, smažená cibulka, sezam. 
  • Yuzu chrunchy roll, smažená sushi rolka, homemade japonská majonéza, avokádo, smažená cibulka, losos, homemade teriyaki omáčka. 
Yuzu Sushi Restaurant

Extrémní Catering

menu

  • Šnečí polévka
  • Wagyu tataki
  • Cajunské smažené žabí stehýnka s kreolskou remuládou
  • Grilovaný los s vinnou omáčkou, brusinkami, zakysanou smetanou, pečená brambora
  • Terina Foie gras s gelem se Southern, lanýžema a kachním jazykem
Extrémní Catering

Zvěřina přímo od myslivců, Českomoravská myslivecká jednota

menu

  • Zvěřinová paštika
  • Kančí pršut
  • Srnčí játra po židovsku
  • Dančí klobásy
  • Kančí guláš
Zvěřina přímo od myslivců, Českomoravská myslivecká jednota

Hmyz na talíři & šéfkuchař Petr Ocknecht

menu

  • Cvrček restovaný na másle na chlebíčku s majonézou z červené řepy a petrželí

  • Zophobas se slaným karamelem, chia semínky a oplatkou z cvrččí mouky

  • Červí taco s ancho salsou, fazolovou pastou a nakládanou červenou cibulí

  • Štír / Tarantule smažená v oleji, macerovaná v rumu Puntacana Muy Viejo a mandarinkovém freshi na salátku s dresinkem ze sušených rajčat

Hmyz na talíři & šéfkuchař Petr Ocknecht
loading