LEGENDÁRNÍ RESTAURACE LOKÁLNÍ A ZÁŽITKOVÉ RESTAURACE

LEGENDÁRNÍ RESTAURACE

Café Imperial a Valoria Restaurant

www.cafeimperial.cz Na Poříčí 15, Praha 1

Šéfkuchař: Zdeněk Pohlreich - Cafe Imperial

Šéfkuchař: Petr Kašparovský - Valoria Restaurant

menu

  • Grilovaná chobotnice, řasa wakame, wasabi majonéza, nashi hruška, koriandr
  • Halibut, lanýžová omáčka, grilovaný celer, topinambur, hřiby
  • Thai Surf & Turf, tygří krevety, chashu pečený bůček, kimchi majonéza, ponzu, pan choi, arašídy, koriandr
Café Imperial a Valoria Restaurant

Český Národní tým kuchařů a cukrářů

www.narodnitymkucharu.cz

Kapitán týmu: Patrik Bečvář

menu

  • Králičí hřbet, bramborové noky, kadeřávek, horčičné semínko, fermentovaná ředkvička, hořčičný demi glace

  • Presovaný vepřový bok, bramborové rösti s majoránkou, konfitované zelí, pečená paprika, česnekové pyré, smažená cibule

  • Telecí hřbet, lanýžová nádivka, celerovo-mrkvové pyré, marinovaný celer, telecí jus

Český Národní tým kuchařů a cukrářů

U Sapíků Restaurant

www.klokocna.cz Klokočná 8, Klokočná

Šéfkuchař: Pavel Sapík

menu

  • Lososový Gravlax s chřestem a citrónovým curdem
  • Telecí se smržovým sosem, těstovinou a zeleným chřestem
  • Tartaletka s chřestem, jahodami a estragonovým krémem
  • Kančí pršut s okurkami cornichons, cibulkami a domácím chlebem
U Sapíků Restaurant

Marcel Ihnačák Restaurant

www.hotel-tanzberg.cz Husova 8/331, Mikulov

Šéfkuchař: Marcel Ihnačák

menu

  • Roastbeef s nakládanými žampióny a patisony, s křenovým cream fresh a výhonky růžového zelí 
  • Žabí stehýnka balená v panchette, bylinkový olej, s květákovým pyré, bylinkový olej a potoční řeřichou 
  • Petrželový crém caramel s nakládanými borůvkami, šťovík
Marcel Ihnačák Restaurant

LOKÁLNÍ A ZÁŽITKOVÉ RESTAURACE

Bistro HELEN

menu

  • Náš chléb s paštikou, našimi povidly a italským špekem lardo
  • Dýňový hummus s ředkvičkami a marinovanými houbami
  • Gazpacho z pečených paprik s jahodami a řapíkem
  • Poke s tuňákem, avokádem, sezam, wakame
  • Sakrajda – perníkový závin s našimi povidly a ořechy
  • Brownies s pekanovými ořechy
Bistro HELEN

Maso v housce

menu

  • Texas beef ribs sandwich - hovězí žebro, houska, čedar, harrisa, červená cibule,okurky
  • Pulled pork sandwich - trhané vepřové, houska, okurky, BBQ omáčka, vídeňská cibulka, ledový salát
  • Smoked pork shoulder sandwich - vepřové ramínko, toastový chléb, whisky steak omáčka, ledový salát, pickles
  • BBQ chicken – rabované kuře, toastové chléb, bbq omáčka, pickles
Maso v housce

GRILL PUB Pod Lipami

menu

  • BIZONÍ BURGER - domácí bunska se sušenými rajčaty, grilované mleté bizoní maso, bylinková gorgonzola, smažené bystročické zelí, majonéza z medvědího česneku 
  • ZÁVITKY S TEXASKÝM MASEM - hovězí z texaského grilu, pálená zelenina, čedar, pikantní uzená majonéza, sláma z manioku
  • FLAT IRON STEAK - grilovaný chřest, silná demi glace omáčka s lanýži, topinamburové pyré
  • HOVĚZÍ TARTAR - aioli majo z grilovaného konfitovaného česneku, koriandr, pažitka, ředkvička, krutony z kvasového chleba, klíčky
  • KOBLÍŽKY
GRILL PUB Pod Lipami

SUSHI BAR Yanagi

menu

  • Menu 1

Křupavá rýže s lososovým tartarem

  • Menu 2

1. Kreveta, sušené rajče, flambovaný losos
2. Tartar losos, mango, řasa wakame 
3. Tuňák, avokádo, sezam, japonská majonéza 
4. Nigiri losos

  • Menu 3

1. Losos, červená cibule, avokádo, flambovaný losos, koriandr
2. Kreveta, philadelphia, výhonky česneku
3. Tempura, pikantní tartar losos, koriandr, cibulka
4. Tuňák, avokádo, smažená cibulka, pikantní japonská majonéza , korinadr

  • Menu 4

Poke bowl s lososem

SUSHI BAR Yanagi

Extrémní catering

www.extremnicatering.cz

Šéfkuchař: Filip Töpfer

menu

  • Mořský citron na salátu z fialových brambor, černých fazolí a fermentovaných listů kaktusu
  • Koule z mletého bizoního masa na bramborech pečených v seně a salátu z lučních bylin
  • Smažená taštička s trhaným masem zebry s kari-jogurtovou omáčkou
  • Krokodýlí ceviche se sabal salátem
  • Kousky holubího masa restované na skořicovém másle v polévce z dýně pečené na žhavých kamenech
Extrémní catering

S Ukrajinou v srdci

Charitativní projekt na podporu ukrajiny

Šéfkuchaři: Marinka a Jirinka 

Jídlo spojuje, ale také pomáhá. Ochutnej autentickou ukrajinskou gastronomii a přispěj tím na dobrou věc!

menu

  • Boršč - nejoblíbenější ukrajinské jídlo založené na vydatném masovém vývaru s řepou, zelím a bramborami s přídavkem rozmačkaného sádla a česneku. Zdobené zakysanou smetanou, zelení a křupavým greenkamm pro plnou chuť. Harmonie chuti a vůně vás příjemně potěší svým prolínáním a splynutím v jeden celek a příjemnou dochutí s mírou uspokojení a sytosti. 
  • Nalisniky - jemné a velmi tenké palačinky na mléce ve formě tajemného sáčku plněného bramborami a masem. Zakysaná smetana, kečup a hořčice jsou volitelně přidány pro odhalení plnosti harmonické chuti.
  • Vareničky - jsou symbolem ukrajinské národní kuchyně. Jedná se o pokrm v podobě vařeného čerstvého těsta a háčku z dušeného zelí a brambor. Chutně zdobené dokřupava opečenou slaninou a cibulkou
  • Holúbci - to je mleté ​​maso s vařenou rýží zabalené v zelných listech, v kombinaci s podporou a zakysanou smetanou vás potěší bohatostí chutí a plností ukrajinské pohostinnosti...
  • Sladké bramborové kuličky - jsou oblíbeným dortem každého z dětství, jehož základem jsou sušenky, máslo, banán a pomeranč v kokosové skořápce. Tento originální a lahodný dezert bez pečení osloví dospělé i děti.
S Ukrajinou v srdci

Mutant Fast Food & Catering

www.facebook.com/MutantFastFood

Šéfkuchař: David Kania

menu

  • Coffee Ramen s uzeným vejcem (Japonsko modifikované produkty z Mutant Lab)
  • LabWalk 2023 (procházka tvorbou v Mutant Lab v roce 2022-23 - aplikace produktů, navazujeme tímto na "Back to the Roots" z Fresh Festivalů 2022)
  • Quesadillas - mexický streetfood
  • Lab-Ice-Cream (zmrzlinový Mutant Lab twist)
  • Kimchi a další Mutant Lab produkty (shios, shoyus, garums, misos, octy, oleje)
Mutant Fast Food & Catering

Oysterman

menu

  • ÚSTŘICE RESERVE SPECIALES Č.3
  • ÚSTŘICE RESERVE SPECIALES Č.3
  • GRATINOVANÉ USTŘICE Č.1. (Cantal, bílé víno, šalotky)
  • SLÁVKY " BRASUCADE" (Paprika, cibule, bílé víno, Espelette pepř..)
  • BISQUE DE HOMARD kruton + omačka rouille z Sète + Sýr Cantal
Oysterman

Pergolla catering

menu

  • Uzený losos, kuskus s grilovanou zeleninou, jogurtový dip s jarní cibulkou
  • Kachní prso s omáčkou teryiaki, pyré z pečeného květáku s wasabi, sezam a smažená cibulka
  • Dýňové kari se zeleninou, kokosovým mlékem a cizrnou, kešu oříšky a koriandr
Pergolla catering
loading