Seznam restaurací i jejich festivalového menu budeme postupně aktualizovat. Ale už teď je jasné, že bude co degustovat :-)

Baroque Market

menu

  • Špikovaná kančí kýta, šípková omáčka, náš žemlový knedlík, brusinky
  • Momofuku knedlíček, marinovaný vepřový & kančí bůček, cibuláda se zázvorem, omáčka Hoisin
  • Trhaná jelení krkovice na černém pivu Bernard, řepné zelí, bramborová placka
  • Rybí karbanátek na kyselo, vejmrda, bezlepkový chléb
  • Mrkvový krém se zázvorem, bylinkový olej, chlebový crumble
Baroque Market

Čtyři sestry - rodinná restaurace

menu

  • Marinovaný candát, domácí créme fraiche, křupavý toast, fermentovaná mrkev a koprové jelli
  • Grilované hovězí srdce, slaninová bramborová kaše, pikantní omáčka
  • Kachní prso sous-vide, zeleninový salát tak trochu jinak
  • Risotto al Barolo s českým chřestem a smaženou hlívou - vegan
  • Karamelový dezert s pekanem a šlehačkou z mascarpone
Čtyři sestry - rodinná restaurace

Restaurace u Petra

menu

  • NEM CUỐN TÔM - Salátové závitky s krevetami a HOI SIN omáčkou (2ks)
  • TÔM CHIÊN CỐM - Smažené obalované krevety v rýžové krustě (2ks)
  • PHỞ TRỘN THỊT HEO - Široké rýžové nudle s marinovanou vepřovou krkovicí, arašídy, smaženou cibulí a bylinkami zalité omáčkou
  • BÁNH MÌ VIỆT NAM (THỊT HEO) - Vietnamská bageta s marinovanou krkovicí, vietnamskou paštikou a koriandrem
Restaurace u Petra

Bedna Masa a Pepperfield

menu

  • SUŠENÝ HOVĚZÍ ROŠTĚNEC v cukru a mořské soli
  • COMIX TARTAR z nízkého roštěnce
  • GRILOVANÁ FOCACCIA S FILÍROVANÝM HOVĚZÍM STEAKEM, pikantní zeleninou a zauzeným jalapeňos dipem
Bedna Masa a Pepperfield

Meat Art

menu

  • Asijské trhané vepřové v briošce, čerstvá karotka, okurka a koriandr.
  • Hovězí roastbeef s pečenými bramborami a chimichuri salsou.
  • Pečené brambory na ohni s girlovanou sezonní zeleninou a cream fresh.
  • Kuskusový salát s rukolou a uzeným lososem.
Meat Art

Mutant Fast Food & Catering

menu

  • TACOS DE BÍRRIA - mexická specialita z regionu Jalisco, 12h marinované hovězí, pečené papriky Ancho, Guajillo a Poblano se spoustou koření následně pečené s masem dalších 12h, z výpeku se vytvoří consomé, maso se roztrhá a zapeče se sýrem do tortil, do consomé se následně namáčí tortily
  • LANZHOU - čínská kořeněná hovězí nudlovka, hovězí maso sous vide s rýžovým vínem, tenká čínská pšeničná nudle, ředkev, koriandr, cibulka, chilli olej
  • KACHNA S PÓRKEM
    • Kachní prso sous vide marinované v #lemonshiokoji sypané uzenou solí
    • Fermentovaná hrušková omáčka s badyánem a hřebíčkem
    • Pórek marinovaný v #shiokoji smahnutý na misomásle sypaný sušeným kimchi
  •  BACK TO THE ROOTS
    • Hovězí maso s hovězím garumem a jarní cibulkou (čas výroby 11 týdnů)
    • Nukazuke žlutá mrkev (8 týdnů)
    • Mrkvový laktoferment s koprem a česnekem (2 měsíce)
    • Pasta z černého česneku (3 týdny)
    • Kimchi sůl (25 dnů)
    • Vegan charcuterie - zauzená fialová a žlutá mrkev s povlakem plísně Aspergillus oryzae (8 dnů)
    • Vinegar scoby candy sypaná zázvorovým práškem - candy vyrobeno z houby z našeho octu z řapíkatého celeru (cca 1 rok)

Návrat ke kořenům z více důvodů - základ dishe je kořenová zelenina, garum se vyráběl za dob starého Říma, s plísněmi Aspergillus oryzae a laktofermenty lidstvo pracuje kolem 2000 let a s námi je laktoferment spojen od začátku bytí (Kysané zelí jsme nakládali s rodiči když jsem byl malý a Kimchi vyrábíme podle stejného, teď už více doladěného receptu téměř od začátku Mutanta, takže více než 6 let)

Mutant Fast Food & Catering

MAD BBQ Bistro

menu

  • Al Pastor Tacos - marinovaná krkovice v domácí marinádě z čerstvého ananasu a směsi mexického koření a chilli podávaná v kukuřičné tortille s grilovaným ananasem
  • Carnitas Tacos - konfitované vepřové maso ve směsi sádla, kapky Coca Coly a pomerančů s mexickým oreganem a skořicí. Podávané v kukuřičné tortille s piklovanou cibulkou.
  • Vegan Plantain Tacos - grilované plátky banánu s fazolemi a piklovanou cibulkou podávané v kukuřičné tortille
  • Mad Bbq King Burrito - speciální Burrito plněné steakem z hovězího krku z českých chovů, osolené argentinskou solí a kampotským pepřem, chimichurri omáčka a sýr. To vše zabaleno v pšeničné tortille a americké slanině. Cholesterol řekl dej si ho a uvidíš mě.
  • Pálené ovoce - směs hrušek a blum karamelizovaných přírodním cukrem ve víně Malbec s Vanilkovou zmrzlinou.
  • Habanero Polévka - hezky zahřeje v zimě a v létě osvěží. Není v ní žádné maso takže je vhodná i pro Vegany. Habanero papričky se vaří společně s batáty, porkem a mrkví ve víně a pomerančích.
MAD BBQ Bistro

Yuzu Sushi Restaurant

menu

  • Hosomaki, nejoblíbenejší rolka, kde je pouze jen jedna surovina a kvalitní sushi rýže.
  • Salmon poke “rozlétané sushi” kvalitní sushi rýže, čerstvý losos, edamame, ošinko, červená řepa, ledový salát, rukola, homemade teriyaki omáčka, smažená cibulka, sezam. 
  • Yuzu chrunchy roll, smažená sushi rolka, homemade japonská majonéza, avokádo, smažená cibulka, losos, homemade teriyaki omáčka.
Yuzu Sushi Restaurant

Spaghetti parmigiano

menu

  • Spaghetti carbonara
  • Spaghetti bolognese
  • Spaghetti proscitutto
  • Spaghetti amatriciana
  • Lasagne bolognese
Spaghetti parmigiano

Extrémní Catering

menu

  • Šnečí polévka
  • Wagyu tataki
  • Cajunské smažené žabí stehýnka s kreolskou remuládou
  • Grilovaný los s vinnou omáčkou, brusinkami, zakysanou smetanou, pečená brambora
  • Terina Foie gras s gelem se Southern, lanýžema a kachním jazykem
Extrémní Catering

Farmia Food - Ochutnejte české potraviny z aquaponické farmy

menu

  • Mangoldová polévka s červenou fazolí - aquaponický mangold, aquaponická petržel, brambory, červené fazole, smetana, kokosové mléko
  • Těstoviny s bazalkovým pestem a krůtím masem: Penne těstoviny, bazalkové pesto z aquaponické bazalky, krůtí maso, kešu oříšky, parmazán, microgreens
  • Steak ze sumečka afrického: Sumeček africký, zelené fazolové lusky, růžičková kapusta, baby karotka, cuketa, cherry rajče, červená cibule, kari omáčka, microgreens
Farmia Food -  Ochutnejte české potraviny z aquaponické farmy

Street Asian Food

menu

  • Jarní závitek - s krevetami/s hovězím masem/s kachním masem/s lososem, zelenina, rýžový
    papír,rýžové nudle, arašídová omáčka 
  • Netradiční domácí závitky - s hovězím masem/s kachním masem, zelenina, rýžový papír, zelný salát, slakokyselá omáčka 
  • Krevetové knedlíky - krevety, rýžové těsto, zelný salát, sladkokyselá omáčka 
  • Plněná kapsa s masem a zeleninou - s hovězím a s vepřovým masem, rýžové nudle,
    rýžové těsto, zelenina, sladkokyselá omáčka
  • Smažené krevety - krevety, rýžové těsto, zelný salát, sladkokyselá omáčka 
  • Hovězí nebo kachní maso na grilu s nudlemi a zeleninou, cibule, omáčka
Street Asian Food

MOLINA chef on the Road

menu

  • Nejčerstvější ústřice na ledu
    • s citronem a omáčkou mignonette
    • s bloody mary a uzeným creme fraiche
    • na asijský způsob
  • Špíz z mořských plodů (krevety, sépie, chobotnice) na grilu
  • Krevetové knedlíčky na páře, s vietnamskou omáčkou.
MOLINA chef on the Road

Zvěřina přímo od myslivců, Českomoravská myslivecká jednota

menu

  • Zvěřinová paštika
  • Kančí pršut
  • Srnčí játra po židovsku
  • Dančí klobásy
  • Kančí guláš
Zvěřina přímo od myslivců, Českomoravská myslivecká jednota

Hmyz na talíři & šéfkuchař Petr Ocknecht

menu

  • Cvrček restovaný na másle na chlebíčku s majonézou z červené řepy a petrželí

  • Zophobas se slaným karamelem, chia semínky a oplatkou z cvrččí mouky

  • Červí taco s ancho salsou, fazolovou pastou a nakládanou červenou cibulí

  • Štír / Tarantule smažená v oleji, macerovaná v rumu Puntacana Muy Viejo a mandarinkovém freshi na salátku s dresinkem ze sušených rajčat

Hmyz na talíři & šéfkuchař Petr Ocknecht
loading