Pardubice

22.-23. 6. 2024

Pardubice

22.-23. 6. 2024

Hvězdy našeho gastronomického nebe

To nejlepší z celé ČR naservírované přímo k vám

Legendární restaurace

Café Imperial a Valoria Restaurant

Šéfkuchař: Zdeněk Pohlreich – Café Imperial

Šéfkuchař: Petr Kašparovský – Valoria Restaurant

 

Menu
  • Tygří krevety, máslová emulze, togarashi, zázvor, bageta, listový salát
  • Steak z tuňáka, ponzo omáčka, wonton rolka plněná krevetami, zelenina v tempure, majonéza z nakládaného zázvoru
  • Kachní prsa, dim sum knedlíčky plněné kachní fáší, divoká brokolice, hoisin omáčka
  • Îles Flottantes, créme anglaise, čerstvý meringue, maliny
Partner restaurace:

Long Story Short | Eatery & Bakery

Šéfkuchař: Petr Heneš

Menu
  • Grilovaný chřest a ředkvičky, pražská šunka, med, semínka – grilovaná zelenina, konfitovaná pražská šunka ohřátá v máslové emulzi s medem a dijonskou hořčici, zasypané opraženými semínky
  • Vepřové koleno, mangové kari, koriandrové lívance, chilli, sezam – přes noc pečené vepřové koleno s mangovým kari, koriandrové lívance zasypané čerstvým chilli, koriandrem a sezamovými semínky
  • Jahody, šlehačka, rakvička, bonbóny – jahody ve 3 texturách, čerstvá šlehačka, rozlámaná rakvička, zasypané prachem z bonbónu

 

Partner restaurace:

Alcron Restaurant

Šéfkuchař: Josef Křížek

Alcron není jen hotel nebo restaurace, ale jedno z nejzásadnějších míst moderní české gastronomie. Historické místo, kde se již po desítky let potkává skvělá kuchyně s perfektním servisem a pečlivě vybranými víny.

Partner restaurace:

Lokální a zážitkové restaurace

GARDEN Restaurant

Vychutnejte si u nás poklady inspirované středomořskou kuchyní, produkty tuzemských farmářů, domácí těstoviny a námi stařené maso. Garden restaurant je místo, které Vás pohltí svým jedinečným designem s prvky přírody a zcela Vás vtáhne svým osobitým a profesionálním přístupem.

Tlustá kachna

Poctivá česká kuchyně a vaření z kvalitních surovin – na tom si zakládáme! Na našem běžném jídelním lístku najdete hovězí tatarák, svíčkovou, kachní stehno se zelím, telecí řízek, dukátové buchtičky a spoustu dalšího!

Čtyři sestry

Největší gurmáni z Kutné Hory? Tak to jsou jistě tyhle Čtyři sestry a jejich rodiče. Svou restauraci otevřeli již před 7 roky, v jejich menu najdete svěží modermí mezinárodní kuchyni, s nabídkou vždy pro vegetariány či vegany. Dezerty jsou vyhlášené v širokém okolí, peče je maminka se zlatýma rukama. Letos se jejich festivalová nabídka inspirovala přírodními živly – přijďte ochutnat oheň, zemi, vodu a nebo vzduch. Těšíme se na Vás!

Laborka Coffee

Čerstvé ingredience – to je naše! Nabízíme různé bowls s rýží, zeleninou, tuňákem, lososem, kuřecím či bezmasou variantou a spoustu dalšího!

Luv Banh Mi

Banh mi je druh bagety a zároveň sendviče připravovaný podle vietnamské kuchyně. Čerstvé pečivo se ze strany podélně nakrojí, aby vznikla kapsa, do níž se dává náplň. Tu tvoří převážně plátky grilovaného či trhaného masa, nakládaná a čerstvá zelenina, lístky koriandru, majonéza, sójová omáčka a pálivá omáčka na dochucení.

Extrémní catering

Šéfkuchař: Filip Töpfer

Menu
  • Slider z grilovaného bizoního srdce a slaniny v kukuřičné briošce s chipotle majonézou,
    sýrem La Gruyére, kompotem z červené cibule a salátem Mizuna Red
  • Uzený úhoř s limetkovou majonézou a kari kuskusem s řasou wakame
  • Trhané pomalu pečené klokaní maso se salátem z bulguru, pečeného fialového batátu, dýně Hokkaido a škvarků z ředkve Daikon
  • Larvy potemníka moučného na přepuštěném másle, kurkumě a koriandru s tortilla chipsy
    zapečenými sýrem Gouda
  • Bisque „New York“ s krabem a drožďovými bylinkovými knedlíčky

Bistro Leháro

Menu

  • USA CLASIC – hovězí maso český chov, americká hořčice, kečup, kyselý okurek, čerstvá cibule, cheddar, naše máslová houska
  • MAPLE BURGER – hovězí maso český chov, vyzrálý cheddar, za studena uzená slanina, mayo ze spáleného másla, javorový sirup
  • VEGE BURGER – grilované halloumi, marinovaná houba portobello, rukola, fermentovaná cibule, avokádovo-koriandrová mayo v druhém emailu dopošlu poslední burger
  • BACON JAM SMASH – vysmešované hovězí maso český chov, vysmešovaná houska s vyzrálým cheddarem, slaninový jam, grilovaná cibule, cheddar

Oysterman

Bělohorská 13, Praha 1

Menu

  • Ústřice Reserve Spéciale – jsou zbrusu novým výtvorem Maison Tarbouriech. Tato osvěžující, trendy a jiskřivá ústřice osloví odborníky a i lidi, které tuto pochoutku ještě nikdy neochutnali.
  • Ústřice Bouzigues – dutá odrůda s mramorovanou, dobře zoubkovanou skořápkou, poznáte podle chuti podle jódované svěžesti vylepšené nádechem ořechů.
  • Slávky -jsou typické svou mořskou vůní a jemnou, slanou chutí. Jejich maso je pružné, pevné, netučné a obsahuje velké množství bílkovin a vitamínů
  • Vařené krevety s aioli – kombinace lahodných krevet s omáčkou z olivového oleje, žloutků, česneku, soli a zakápnutá citronem.

BBQ boys ve spolupráci s Tullamore Dew

Menu
  • Trhané vepřové s coleslaw a Tullamore original sous
  • Hovězí pastrami v domácím toastovém chlebu s Tullamore mustard Honey
  • Hovězí hrudí s BBQ fazolemi, coleslaw
  • Vepřová žebra s BBQ fazolemi, coleslaw
  • Uzené kuře v Tullamore cream souse, domácí pečivo, microgreens salát

Arslan Buuz

Menu

  • Silný hovězí vývar s masovým knedlíčkem a smaženými bramborami se zeleninou a nudlemi.
  • Tradiční  masové Buuz a Bansh – šťavnatý knedlíček z páry a druhý dokřupava opečený, plněný směsí hovězího a vepřového masa se salátem Luuvan (mrkvový salát s česnekovým dressingem). Sezamová zálivka.
  • Vegetariánské Buuz a Bansh – tradiční šťavnaté houbové knedlíčky s náplní portobello hub a brambor. Salát Baitsaa (zelný salát ve sladko kyselém nálevu). Sezamová zálivka.
  • Krevetové Buuz – dva šťavnaté knedlíčky z páry, plněné směsí tygřích krevet a krůtích prsou s fermentovaným, pikantním salátem Kimchi.  Lehce pálivá wasabi zálivka.

TUTTOBENE foodtruck

Připravujeme italský streetfood zejména z čerstvých mořských plodů, domácí pastu nebo smaženou pizzu.

Pizza fritta – po klasické pizze nejznámější pokrm v Neapoli

Frittura – smažíme mořské plody na různé způsoby

Pasta – vše si připravujeme sami a používáme nevšední kombinace

Pardubice

22.-23. 6. 2024