V pivní zóně budete moci ochutnat piva z vybraných craftových minipivovarů. Na své si tak přijdou jak milovníci pivních speciálů, svrchně kvašených APA, IPA a Stoutů, ale i klasických ležáků. Chybět nebudou ani delikatesy snoubící se s pivem.

Pivovar Hradecký Klenot

menu

Hlavní kategorií pro nás jsou klasické české ležáky v podobě tradiční třírmutově vařené dvanáctky, nefiltrované jedenáctky za studena chmelené novým českým chmelem a polotmavé jedenáctky. Na jaře 2018 jsme přidali též svrchně kvašená piva různých stylů, která podílejí na našem výstavu zhruba z 10%.

Pivovar Hradecký Klenot

Pivovar Beránek

menu

Pivovar Beránek ze Stěžer u Hradce Králové navazuje na dávnou tradici českého pivovarnictví. Slavný odkaz stále žije. A chutná skvěle.

V pivovarské restauraci je na čepu pivo Beránek, tmavý speciál Černá ovce a světlý 12% ležák Beran. Příležitostně zde také vaří vánoční, velikonoční a jiné pivní speciály.

Pivovar Beránek

Pilsner Urquell

menu

Vyhraďte si několik okamžiků a dopřejte svým smyslům dokonalý požitek. Vychutnejte si jemné aroma, plnou chuť a zlatavou barvu plzeňského piva. Vychutnejte si PILSNER URQUELL.

Pilsner Urquell

Rodinný pivovar Švihov

menu

Advokátka Anna, která snila o rodinném podniku, holandský sládek Martijn s čerstvým výučním listem a dědeček Tomáš. Rozhodli jsme se vybudovat pivovar s pohostinstvím, kde vládne pohoda a svoboda projevu pro rodiče i děti.

Anna se vyučila kuchařkou, Martijn oprášil starý recept na holandské pivo s jemnou příchutí koření, do týmu se přidal dědeček Gerard a kamarádi, a tak vznikl Rodinný pivovar Švihov. Budujeme ho pro všechny, kdo chtějí ochutnat poctivý venkov.

Rodinný pivovar Švihov

Pivovar Loutkář

menu

Naším heslem již od začátku je: Nic neošidit. Postupy a zásady vaření piva jsou do puntíku dodržovány. A má-li ležák ležet 4 týdny, tak u nás rozhodně měsíc zrát bude.

A jak ví každý pivovar či domovarník, základem piva jsou suroviny. Slad a chmel. My vaříme jen z toho nejlepšího. Základem jsou české suroviny na tradiční spodně kvašené ležáky, ale umíme i zajímavé speciály z cizokrajných chmelů jako je Citra, Magnum, Ekuanot, Challenger, Cascade, Galaxy či Sorachi ace.

Pivovar Loutkář

Opočenský pivovar Baron

menu

Od roku 2011 začala dlouhá cesta v prostorách bývalého zámeckého pivovaru v Opočně. Po osmi letech sbírání zkušeností a vývoje receptur byla v roce 2018 započata stavba rodinného minipivovaru v Opočně. Tento minipivovar nese jméno Baron.

Opočenský pivovar Baron

U Stočesů

menu

Jako malý pivovar dbáme na kvalitu používaných surovin - sladu a žateckého chmele ve spojení s naší výbornou místní vodou, která je prezentována jako jedna z nejlepších v plzeňském regionu. 

U Stočesů

Cider talk by Provoco

menu

Jsme firma dvou nadšenců, co vyrábí poctivý český řemeslný cider. Bez přídavku veškerých cukrů, sladidel, barviv a aromat. Nepasterovaný a nesířený.

Naším společným prvkem je chuť vytvářet prostředí a příležitosti pro dialog a propojování. Hlavním tématem je pro nás „udržitelnost“ v jakémkoli, ale hlavně enviromentálním odvětví. Zajímá nás vše, co moderního člověka může kultivovat a motivovat k většímu respektu k přírodě.

Cider talk by Provoco
loading