LEGENDÁRNÍ RESTAURACE LOKÁLNÍ A ZÁŽITKOVÉ RESTAURACE

LEGENDÁRNÍ RESTAURACE

Café Imperial a Valoria Restaurant

www.cafeimperial.cz Na Poříčí 15, Praha 1

Šéfkuchař: Zdeněk Pohlreich - Cafe Imperial

Šéfkuchař: Petr Kašparovský - Valoria Restaurant

menu

  • Grilovaná chobotnice, řasa wakame, wasabi majonéza, nashi hruška, koriandr
  • Halibut, lanýžová omáčka, grilovaný celer, topinambur, hřiby
  • Thai Surf & Turf, tygří krevety, chashu pečený bůček, kimchi majonéza, ponzu, pan choi, arašídy, koriandr
Café Imperial a Valoria Restaurant

Český Národní tým kuchařů a cukrářů

www.narodnitymkucharu.cz

Kapitán týmu: Patrik Bečvář

menu

  • Králičí hřbet, bramborové noky, kadeřávek, horčičné semínko, fermentovaná ředkvička, hořčičný demi glace

  • Presovaný vepřový bok, bramborové rösti s majoránkou, konfitované zelí, pečená paprika, česnekové pyré, smažená cibule

  • Telecí hřbet, lanýžová nádivka, celerovo-mrkvové pyré, marinovaný celer, telecí jus

Český Národní tým kuchařů a cukrářů

U Sapíků Restaurant

www.klokocna.cz Klokočná 8, Klokočná

Šéfkuchař: Pavel Sapík

menu

  • Lososový Gravlax s chřestem a citrónovým curdem
  • Telecí se smržovým sosem, těstovinou a zeleným chřestem
  • Tartaletka s chřestem, jahodami a estragonovým krémem
  • Kančí pršut s okurkami cornichons, cibulkami a domácím chlebem
U Sapíků Restaurant

Marcel Ihnačák Restaurant

www.hotel-tanzberg.cz Husova 8/331, Mikulov

Šéfkuchař: Marcel Ihnačák

menu

  • Roastbeef s nakládanými žampióny a patisony, s křenovým cream fresh a výhonky růžového zelí 
  • Žabí stehýnka balená v panchette, bylinkový olej, s květákovým pyré, bylinkový olej a potoční řeřichou 
  • Petrželový crém caramel s nakládanými borůvkami, šťovík
Marcel Ihnačák Restaurant

LOKÁLNÍ A ZÁŽITKOVÉ RESTAURACE

Vinné Bistro Beseda

menu

  • Melounové gazpacho – zelenina, chorizo chips, koriandr
  • Krevetový cocktail – domácí omáčka 100islands, uzená paprika, little gem
  • Chobotnice – mango, sweet-chilli, wasabi, koriandr
  • Foie gras – brioche, zmrzlina z foie gras a mandarinek, strouhaná jablka s vanilkou, mascarpone s vanilkou, sušený ibišek
Vinné Bistro Beseda

Mexická restaurace Pancho's

menu

  • Tacos con Pollo - kukuřičné tortilly s grilovaným kuřecím masem a salsou Verde
  • Tacos al Pastor - kukuřičné tortilly s vepřovým masem,papričkami Jalapeños,ananasem a salsou Quacamole
  • Tacos Vegetarianas - kukuřičné tortilly s grilovanou zeleninou,kaktusem,sýrem Queso Fresco a salsou Quacamole
  • Albondigas de Terera - hovězí mleté maso s papričkami Jalapeños v těstíčku a salsa Crema de la Panchos
Mexická restaurace Pancho's

Bombay Express

menu

  • Paneer TIKKA naanchos (vegetarian) - sýr s paprikami v klasické husté krémové cibulovo-rajčatové omáčce s koriandrem, příloha naan 
  • Mini chicken wrapp - placka naan s grilovanými kousky marinovaného kuřete s paprikou, cibulí a rajčaty
  • Butter chicken naanchos - kousky kuřete pečené v peci podávané v krémové máslové rajčatové omáčce, příloha naan
  • Biryani chicken - kořeněná rýže s kousky kuřecího masa, raita
  • Chana masala (vegetarian) naanchosřímský hrách (cizrna) s exotickou směsí severoindického koření, příloha naan
Bombay Express

S Ukrajinou v srdci

Charitativní projekt na podporu ukrajiny.

Šéfkuchaři: Marinka a Jirinka 

Jídlo spojuje, ale také pomáhá. Ochutnej autentickou ukrajinskou gastronomii a přispěj tím na dobrou věc!

menu

  • Boršč - nejoblíbenější ukrajinské jídlo založené na vydatném masovém vývaru s řepou, zelím a bramborami s přídavkem rozmačkaného sádla a česneku. Zdobené zakysanou smetanou, zelení a křupavým greenkamm pro plnou chuť. Harmonie chuti a vůně vás příjemně potěší svým prolínáním a splynutím v jeden celek a příjemnou dochutí s mírou uspokojení a sytosti. 
  • Nalisniky - jemné a velmi tenké palačinky na mléce ve formě tajemného sáčku plněného bramborami a masem. Zakysaná smetana, kečup a hořčice jsou volitelně přidány pro odhalení plnosti harmonické chuti.
  • Vareničky - jsou symbolem ukrajinské národní kuchyně. Jedná se o pokrm v podobě vařeného čerstvého těsta a háčku z dušeného zelí a brambor. Chutně zdobené dokřupava opečenou slaninou a cibulkou
  • Holúbci - to je mleté ​​maso s vařenou rýží zabalené v zelných listech, v kombinaci s podporou a zakysanou smetanou vás potěší bohatostí chutí a plností ukrajinské pohostinnosti...
  • Sladké bramborové kuličky - jsou oblíbeným dortem každého z dětství, jehož základem jsou sušenky, máslo, banán a pomeranč v kokosové skořápce. Tento originální a lahodný dezert bez pečení osloví dospělé i děti.
S Ukrajinou v srdci

Extrémní Catering

www.extremnicatering.cz

Šéfkuchař: Filip Töpfer

menu

  • Mořský citron na salátu z fialových brambor, černých fazolí a fermentovaných listů kaktusu
  • Koule z mletého bizoního masa na bramborech pečených v seně a salátu z lučních bylin
  • Smažená taštička s trhaným masem zebry s kari-jogurtovou omáčkou
  • Krokodýlí ceviche se sabal salátem
  • Kousky holubího masa restované na skořicovém másle v polévce z dýně pečené na žhavých kamenech
Extrémní Catering

Piantado

www.piantado.cz Veletržní 207/11, Praha

Argentinská restaurace. 

Šéfkuchař: Marek Tristan

menu

Piantado vám připraví šťavnaté argentinské hovězí na obrovském grilu, který je dovezený přímo z Argentiny a v ČR a okolí je jediný svého druhu. Nejen pro vegetariány či děti máme voňavou grilovanou kukuřici. Ke kvalitnímu masu si dáte výborné víno. Piantado je váš argentinský zážitek. Nemusíte jet do Argentiny, stačí ji ochutnat u nás a hned si ji zamilujete.

Piantado

Oysterman

menu

  • ÚSTŘICE RESERVE SPECIALES Č.3
  • ÚSTŘICE RESERVE SPECIALES Č.3
  • GRATINOVANÉ USTŘICE Č.1. (Cantal, bílé vino, šalotky)
  • SLÁVKY " BRASUCADE" (Paprika, cibule , bílé víno, Espelette pepř..)
  • BISQUE DE HOMARD kruton + omačka rouille z Sète + Sýr Cantal
Oysterman

Bistro LEHÁRO

menu

  • Halloumi burger (vege burger v naší klasické bulce která je podobná chuti loupáčku :), marinované portobello, avokádovo-koriandrová majonéza, grilované halloumi, fermentovaná cibule
  • Bacon and cheese burger v naší klasické bulce která je podobná chuti loupáčku :), maso klasické velikosti propečenost na medium nebo dle přání, zauzená majonéza, slanina, vyzrálý cheddar, karamelizovaná cibulka
  • USA klasik smash burger v naší máslovo-bramborové housce, maso je rychle stlačené na grilu vznikne tenká placka ale maso je zkaramelizované a zároveň zůstává šťavnaté, americká hořčice, kečup, kyselé okurky, čerstvá cibule, cheddar
  • Kuřecí stripsy maso je naložené v podmáslí velice šťavnaté a křupavé
Bistro LEHÁRO

Street Asian Food

menu

  • Jarní závitek - na výběr: s krevetami, s hovězím masem, s kachním masem, s lososem, zelenina, rýžové papír, rýžové nudle, arašidová omáčka  
  • Netradiční domácí závitky - s hovězím masem, s kachním masem, zelenina, rýžový papír, zelný salát, slakokyselá omáčka
  • Krevetové knedlíky - krevety, rýžové těsto, zelný salát, sladkokyselá omáčka
  • Viet burger  - na výběr: krevety, hovězí nebo kachní maso na grilu, zeleniny, specialní teriyaki poleva, pšeničná houska
  • Smažené krevety - krevety, rýžové těsto, zelný salát, sladkokyselá omáčka
Street Asian Food

Meat Art

www.meatart.cz

Šéfkuchař: Daniil Gorovoj

menu

  • Brisket s pečeným bramborem a naší salsou a marinovanou cibulkou
  • Asijská trhaná vepřová plec v briošce
  • Kuskus s uzeným lososem a grilovanou zeleninou
  • Pečené brambory na ohni se salsou
Meat Art
loading