Seznam restaurací i jejich festivalového menu budeme postupně aktualizovat. Ale už teď je jasné, že bude co degustovat :-)

Comix Kitchen & Bar

menu

  • SUŠENÝ HOVĚZÍ ROŠTĚNEC v cukru a mořské soli
  • COMIX TARTAR z nízkého roštěnce
  • GRILOVANÁ FOCACCIA S FILÍROVANÝM HOVĚZÍM STEAKEM, pikantní zeleninou a zauzeným jalapeňos dipem
Comix Kitchen & Bar

Na Spilce

menu

  • Kachna na zelňáku - trhané kachní maso s pivní cibuládou na zelňáku z Křimického zelí, červená řepa, cibulka a bylinky.
  • Pivní guláš na chlebu - trhaná líčka z přeštického vepře s pivní-gulášovou omáčkou na opečeném kváskovém, pivním chlebu s čerstvým křenem a křupavou cibulkou.
  • Chřest a kroupy - krémové kroupeto s čerstvým chřestem, medvědím česnekem, ředkvičkami, divokými bylinkami a květy.
Na Spilce

Zlatá Kráva Bandaska

menu

  • Kravskej Burger - vyzrálé hovězí maso v brioškové sezamové bulce s majonézou s hovězím výpekem, kyselá okurka, cheddar, vypečená slanina, červená cibule; hranolky a česnekový dip
  • Hot Dog jako kráva Philly Chesse - merquez klobása v preclíkovém hot dog rohlíku s restovanou paprikou a cibulí, banánové chilli, cheddar se slaninou, pikantní majo
  • Babiška - trhané hovězí v naší originálních koblize s curry majonézou; salát coleslaw
Zlatá Kráva Bandaska

Mexická restaurace Pancho's

menu

  • Jalapenos la Calvera - Smažene papričky Jalapenos plněné sýrem. Podávané se salsou Crema de la Panchos
  • Hamburgesa El Peso - Netradiční hovězí hamburger v tortille s plátkem chedaru, slaniny, čerstvým salátem, salsou z chilpotle papriček a domácí batátové hranolky
  • Hamburgesa Acapulco - Netradiční hamburger v tortille s kuřecím masem, plátkem opečené slaniny, čerstvým salátem podávaný s Crema de la Panchos a domácí batátové hranolky 
Mexická restaurace Pancho's

MAD BBQ Bistro

menu

  • Al Pastor Tacos - marinovaná krkovice v domácí marinádě z čerstvého ananasu a směsi mexického koření a chilli podávaná v kukuřičné tortille s grilovaným ananasem
  • Carnitas Tacos - konfitované vepřové maso ve směsi sádla, kapky Coca Coly a pomerančů s mexickým oreganem a skořicí. Podávané v kukuřičné tortille s piklovanou cibulkou.
  • Vegan Plantain Tacos - grilované plátky banánu s fazolemi a piklovanou cibulkou podávané v kukuřičné tortille
  • Mad Bbq King Burrito - speciální Burrito plněné steakem z hovězího krku z českých chovů, osolené argentinskou solí a kampotským pepřem, chimichurri omáčka a sýr. To vše zabaleno v pšeničné tortille a americké slanině. Cholesterol řekl dej si ho a uvidíš mě.
  • Pálené ovoce - směs hrušek a blum karamelizovaných přírodním cukrem ve víně Malbec s Vanilkovou zmrzlinou.
  • Habanero Polévka - hezky zahřeje v zimě a v létě osvěží. Není v ní žádné maso takže je vhodná i pro Vegany. Habanero papričky se vaří společně s batáty, porkem a mrkví ve víně a pomerančích.
MAD BBQ Bistro

Štipec nejen Bistro v Riegrovce

menu

Pečený kváskový FLATBREAD

  • s grilovanými vepřovými klobáskami z farmy ČEČKOVICE / řezník p.Bartůšek / , naše KIMCHI, koriandr 
  • s grilovanými vepřovými klobáskami z farmy ČEČKOVICE / řezník p.Bartůšek / , naše nakládané zelí, naše hořčice 
  • s trhaným hovězím BBQ , jalapeňos papričky, čedarová omáčka, bylinky / koriandr / 
  • s grilovanou cuketou, Ricottou, mátou, a granátovým jablkem / VEGE. / 
Štipec nejen Bistro v Riegrovce

Žíznivej kozel

menu

  • Pastrami burger - vyuzené hovězí pastrami z naší udírny / cheddar / okurkový relish / domácí dresink
  • Pork belly bun - vepřový bok v citrónové trávě / teriyaki / nakládaná zelenina
  • Laksa s kokosovým mlékem - rýžové nudle / vajíčko / výhonky
Žíznivej kozel

Yuzu Sushi Restaurant

menu

  • Hosomaki, nejoblíbenejší rolka, kde je pouze jen jedna surovina a kvalitní sushi rýže.
  • Salmon poke “rozlétané sushi” kvalitní sushi rýže, čerstvý losos, edamame, ošinko, červená řepa, ledový salát, rukola, homemade teriyaki omáčka, smažená cibulka, sezam. 
  • Yuzu chrunchy roll, smažená sushi rolka, homemade japonská majonéza, avokádo, smažená cibulka, losos, homemade teriyaki omáčka. 
Yuzu Sushi Restaurant

Meat Art

menu

  • Asijské trhané vepřové v briošce, čerstvá karotka, okurka a koriandr.
  • Hovězí roastbeef s pečenými bramborami a chimichuri salsou.
  • Pečené brambory na ohni s girlovanou sezonní zeleninou a cream fresh.
  • Kuskusový salát s rukolou a uzeným lososem.
Meat Art

MOLINA chef on the Road

menu

  • Nejčerstvější ústřice na ledu
    • s citronem a omáčkou mignonette
    • s bloody mary a uzeným creme fraiche
    • na asijský způsob
  • Špíz z mořských plodů (krevety, sépie, chobotnice) na grilu
  • Krevetové knedlíčky na páře, s vietnamskou omáčkou.
MOLINA chef on the Road

Street Asian Food

menu

  • Jarní závitek - s krevetami/s hovězím masem/s kachním masem/s lososem, zelenina, rýžový
    papír,rýžové nudle, arašídová omáčka 
  • Netradiční domácí závitky - s hovězím masem/s kachním masem, zelenina, rýžový papír, zelný salát, slakokyselá omáčka 
  • Krevetové knedlíky - krevety, rýžové těsto, zelný salát, sladkokyselá omáčka 
  • Plněná kapsa s masem a zeleninou - s hovězím a s vepřovým masem, rýžové nudle,
    rýžové těsto, zelenina, sladkokyselá omáčka
  • Smažené krevety - krevety, rýžové těsto, zelný salát, sladkokyselá omáčka 
  • Hovězí nebo kachní maso na grilu s nudlemi a zeleninou, cibule, omáčka
Street Asian Food

Spaghetti Parmigiano

menu

  • Spaghetti carbonara
  • Spaghetti bolognese
  • Spaghetti proscitutto
  • Spaghetti amatriciana
  • Lasagne bolognese
Spaghetti Parmigiano

Extrémní Catering

menu

  • Šnečí polévka
  • Wagyu tataki
  • Cajunské smažené žabí stehýnka s kreolskou remuládou
  • Grilovaný los s vinnou omáčkou, brusinkami, zakysanou smetanou, pečená brambora
  • Terina Foie gras s gelem se Southern, lanýžema a kachním jazykem
Extrémní Catering

Hmyz na talíři & šéfkuchař Petr Ocknecht

menu

  • Cvrček restovaný na másle na chlebíčku s majonézou z červené řepy a petrželí

  • Zophobas se slaným karamelem, chia semínky a oplatkou z cvrččí mouky

  • Červí taco s ancho salsou, fazolovou pastou a nakládanou červenou cibulí

  • Štír / Tarantule smažená v oleji, macerovaná v rumu Puntacana Muy Viejo a mandarinkovém freshi na salátku s dresinkem ze sušených rajčat

Hmyz na talíři & šéfkuchař Petr Ocknecht
loading